ZF 24

Tragerile la sorti de la Nyon: Timisoara intalneste echipa antrenata de Mircea Lucescu

Tragerile la sorti de la Nyon anunta primele meciuri. Timisoara intalneste echipa antrenata de Mircea Lucescu
17.07.2009, 14:52 14

Timisoara va intalni in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor echipa antrenata de Mircea Lucescu si detinatoarea Cupei UEFA, Sahtior Donetk, informeaza ProSport. Cele doua partide se vor desfasura pe 28/29 iulie si 4/5 august. Prima mansa se va disputa la Donetk, in timp ce returul va fi programat pe Bega.

FC Vaslui va intalni castigatoarea dublei manse dintre Omonia Nicosia (Cipru) si HB Torshavn (Insulele Feroe), in turul trei preliminar al Ligii Europa, s-a stabilit in urma tragerii la sorti ce a avut loc, vineri, la Nyon. Formatia vasluiana va juca prima mansa pe teren propriu, la 30 iulie, urmand ca la 6 august sa dispute returul, in deplasare. In turul doi preliminar al Ligii Europa, Omonia Nicosia s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in fata echipei Torshavn, in prima mansa. Returul va avea loc la 23 iulie.

Steaua ar putea intalni castigatoarea dublei manse dintre KS Flamurtari (Albania) si Motherwell (Scotia), in turul trei preliminar al Ligii Europa, daca va trece in turul doi de Ujpest FC. In prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa, Steaua a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formatia urgara Ujpest FC, iar Flamurtari s-a impus, acasa, scor 1-0, in fata scotienilor de la Motherwell. Meciurile retur sunt programate la 23 iulie.

Despre meciurile care vor avea loc in turul trei preliminar al Ligii Campionilor cititi pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO