ZF 24

Tot mai multi soferi acuza Toyota ca nu a rezolvat problema pedalei de acceleratie

05.03.2010, 11:37 29

Peste 60 de soferi americani ca s-au confruntat cu problemaaccelerarii involuntare a masinii mai mult de o data dupa cemasinile au fost modificate de dealerii Toyota, in urma campanieide rechemare a masinilor, informeaza Los Angeles Times.

Noile plangeri, care pana marti se ridicau la zece, au venit inurma mai multor accidente, soldate cu cel putin trei spitalizari,conform datelor autoritatii pentru siguranta traficului din SUA,National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

Ca raspuns la numarul de plangeri in crestere, autoritatileamericane au anuntat ca vor contacta fiecare proprietar in partepentru a afla detalii cu privire la aceste probleme. De asemenea,NHTSA a declart ca va cere si companiei Toyota eventuale plangeriasemanatoare venite din partea proprietarilor de masini.

"Daca se dovedeste ca rezolvarea gasita de Toyota nu rezolvaproblema, NHTSA are autoritatea de a cere Toyota sa ofere o solutiediferita", se arata intr-un comentariu al agentiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO