ZF 24

Titlurile Impact vor fi tranzactionate maine fara limita procentuala de pret

19.11.2007, 18:31 14

Titlurile Impact se vor tranzactiona maine la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) fara limita procentuala de pret de 15%, pentru ajustarea cotatiei, in urma depasirii datei de inregistrare pentru actionarii care vor participa la majorarea capitalului social, informeaza Mediafax.

De asemenea, actiunile SSIF Broker vor fi suspendate de la tranzactionarea pe piata Deal (unde partile negociaza direct - n.r.) si nu vor fi incluse in indicele general al pietei, BET-C, cu scopul mentinerii unei piete ordonate, transparente si echitabile.

Potrivit reglementarilor BVB, in prima zi de tranzactionare a unui instrument financiar, dupa efectuarea operatiunilor de modificare a capitalului social, nu se impune limitarea variatiei pretului la 15%, iar reintroducerea variatiei de pret se va efectua dupa formarea unui nou pret de referinta. Impact isi majoreaza capitalul social cu 85,1 milioane lei, la 200 de milioane de lei, din surse proprii, dupa ce si-a majorat, recent, capitalul la 114,85 milioane lei, ca urmare a subscrierii a 63% din actiunile oferite.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO