ZF 24

Tiriac l-a recrutat pe seful din Romania al Global Finance

Tiriac l-a recrutat pe seful din Romania al Global Finance
14.07.2009, 20:20 125

Stelian Dragan, care la inceputul acestui an a fost numit director de investitii al firmei de private equity Global Finance, este de cateva saptamani director de operatiuni al Tiriac Holdings.

“Am decis de curand sa ma alatur echipei de management Tiriac Holdings, luand in considerare oportunitatile profesionale oferite de aceasta pozitie nou creata de director de operatiuni" a mentionat  Stelian Dragan, chief operations officer (COO) al Tiriac Holdings.

Dragan va fi responsabil de partea de imobiliare, leasing si de Tiriac Air.

“Sosirea dlui Dragan in cadrul Tiriac Holdings s-a produs recent, pozitia de COO pe care o ocupa fiind nou creata in structura grupului si aflandu-se in directa subordonare a dlui Petru Vaduva, CEO Tiriac Holdings. Rolul dlui Dragan este acela de a aduce la un numitor comun toate activitatile operationale ale Tiriac Holdings, in special pe segmentele imobiliare, leasing si transport aerian de tip VIP charter" a declarat Cristina Munteanu, corporate communication director.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO