ZF 24

The Group, companie din industria de comunicare, lansează o nouă agenţie de marketing digital, specializată în personalizarea campaniilor de comunicare şi vânzări pe profilul clientului

The Group, companie din industria de comunicare,...

Autor: Roxana Rosu

17.04.2024, 11:41 148

The Group, cea mai mare companie din industria de comunicare din România, lansează o nouă agenţie de marketing digital, Digital Data Capital, specializată în configurarea campaniilor de comunicare şi vânzări.

Noua agentie propune un model personalizat de creştere a vânzărilor, bazat pe identificarea şi targetarea cu precizie a mesajului publicitar pentru profilul potrivit de consumator, respectiv pentru consumatorul predispus la a fi transformat în client pe termen lung. 

Compania apelează la o serie de instrumente digitale, realizează segmentări detaliate ale bazei de potenţiali cumpărători, selectează profilul dezirabil pentru fiecare mesaj de publicitate sau vânzări, pentru a concepe şi livra mesaje personalizate.  

” Lansarea Digital Data Capital este un demers prin care propunem profesionalizarea accentuată, integrată a componentelor publicităţii online şi saltul către soluţii inteligente de care brandurile au nevoie. Experienţa consolidată a echipei Digital Data Capital, corelată cu resursele avansate de analiză a unor volume enorme de date şi cu excelenţa profesională a serviciilor The Group, permit ca noi să putem realiza cu adevărat, de acum, acest lucru: personalizarea mesajelor la scară largă, foarte rapid, în cel mai rentabil mod cu putinţă pentru fiecare brand”, a declarat Zoltan Szigeti, Preşedinte The Group.

Digital Data Capital are o echipă de specialişti cu peste 15 de ani de experienţă atât pe piaţa din România, cât şi pe piaţa internaţională, în industrii diverse precum banking, IT&tech, home&deco, fashion, ecommerce, health etc.  

„Oferim clienţilor una din cele mai experimentate echipe de marketing digital din România. Seniorii echipei au peste 15 ani de experienţă în gestionarea proiectelor de promovare online. Pe lângă expertiză, oferim o abordare solidă care porneşte de la nevoia de business a clienţilor noştri şi care e consolidată prin ancorarea puternică în date”, susţine Iulian Vegheş, Managing Partner al Digital Data Capital.

The Group, fondat în 2005 de Zoltan Szigeti, Bogdan Nicola şi Mihaela Nicola, este partener al grupului american de comunicare Omnicom Group în România şi deţine companiile specializate Media Investment, DDB, OMD, Tribal Worldwide, PHD Media, Porter Novelli, House of Media, Prometheus.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO