ZF 24

Tarom: Aeronava de pe cursa Bucuresti-Barcelona va intra in procedura de control amanuntit

12.03.2010, 16:07 18

Cursa Tarom RO421, Bucuresti - Barcelona, s-a intors in deplinasiguranta pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti laaproximativ o ora de la decolare din cauza semnalizarii uneiprobleme tehnice minore, in cabina de pilotaj.

"Din cauza semnalizarii unei defectiuni tehnice minore, pentru aasigura deplina siguranta a pasagerilor, comandantul aeronavei adecis preventiv intoarcerea pe Aeroportul International HenriCoanda Bucuresti, conform procedurilor standard de siguranta zbor",afirma reprezentantii Tarom.

Aeronava B737-800 New Generation, an de productie 2008, va intraintr-o procedura de control amanuntit inainte de a fi reprogramatala zbor.
Toti cei 96 pasageri au fost debarcati in aeroport, unde li seasigura asistenta, in conformitate cu regulamentul EC261/2004 si-aucontinuat calatoria cu o alta aeronava, cu ora estimata de decolare12:30 local, in functie de confirmarea aprobarilor de survol peruta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO