ZF 24

Secretele celor mai puternice femei din business-ul romanesc

08.03.2010, 14:19 50

"Nu suntem in competitie, chiar suntem foarte bune prietene."Mariana Gheorghe zambeste larg cand face aceasta afirmatie. O leagamulte de Liliana Solomon: copilaria la Cluj, studiile instrainatate, experientele de management de la Londra si nu numai,multiculturalitatea si mai ales administrarea, de cativa aniincoace, a doua dintre cele mai mari afaceri din Romania.

Mariana Gheorghe si Liliana Solomon domina autoritar topul celormai puternice femei din businessul romanesc. Impreuna, cei doi CEOadministreaza afaceri de peste 4 miliarde de euro, sunt prietene,iar saptamana trecuta au vorbit pentru prima oara despre cele maidificile momente din cariera lor si despre sfaturile lor pentrutinerii manageri romani in cadrul evenimentului "Meet the CEO"organizat de catre BUSINESS Magazin.

"Mie imi place sa conduc mii de oameni." Liliana Solomon, CEO alVodafone Romania, face simplu aceasta afirmatie, pe un ton foarterelaxat. "Niciodata nu am trimis CV-ul unui head-hunter; pentru catotdeauna am facut totul din pasiune, nu am simtit nevoia deschimbare, ci doar am acceptat oportunitatile care mi s-au oferit",spune la randul sau Mariana Gheorghe.

Cititi mai multe despre povestea Marianei Gheorghe si a LilianeiSolomonpe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO