ZF 24

SAI Certinvest anunţă o creştere cu 483% a subscrierilor în fondul Certinvest BET Index

SAI Certinvest anunţă o creştere cu 483% a...

Autor: Roxana Rosu

10.11.2023, 10:55 181

SAI Certinvest, societate independentă de administrare a fondurilor de investiţii, a anuntat o creştere cu 483% a subscrierilor în Certinvest BET Index în luna octombrie 2023, faţă de luna octombrie 2022, pe fondul majorării interesului investitorilor.

Certinvest BET Index a generat un randament de peste 36% în ultimele 12 luni şi 74% în ultimele 36 de luni, situându-se pe podiumul celor mai performante fonduri de investiţii din România. Ȋn luna octombrie 2023, fondul a înregistrat de peste 5 ori mai multe subscrieri faţă de luna octombrie 2022, cerere care a generat o creştere a activelor administrate de fond de 49.73% şi o creştere a valorii unităţii de fond de 34.22% faţă de luna octombrie 2022.

Strategia de creştere a companiei a vizat şi diversificarea portofoliului de produse. Astfel, două noi fonduri de investiţii alternative, Certinvest TARGET 2035 şi Certinvest TARGET 2045, au fost deja lansate de companie la sfârşitul lunii octombrie.

Un rol important în evolutia Certinvest l-a avut recrutarea lui Daniel Ionescu ca director de marketing, acesta lucrând anterior la dezvoltarea unor branduri puternice la nivel local şi internaţional, printre care BitDefender, TotalSoft sau Druid.

“Ȋn conţinutul pe care îl creăm, încercăm să aducem valoare pentru oameni, nu pentru algoritmii de căutare din Google. Ȋn spatele performanţelor pe care le raportăm se află mulţi colegi pasionaţi, multă muncă, analize de risc şi strategii de investiţii. Despre asta am început să vorbim, şi suntem abia la început. Ȋn momentul în care ai toate ingredientele emoţionale şi raţionale, decizia de investiţie devine cu atât mai simplă cu cât o poţi face rapid, din confortul fotoliului tău, direct prin platforma InvestOnline.” a declarat Daniel Ionescu.

SAI Certinvest are ȋn administrare 6 fonduri deschise de investiţii, 5 fonduri de investiţii alternative şi peste 100 de portofolii administrate privat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO