ZF 24

Rompetrol WS, tranzactionata maine la BVB, fara limita procentuala

10.07.2007, 16:52 11

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a suspendat limita procentuala de pret de 15% la tranzactionarea actiunilor Rompetrol Well Services Ploiesti, divizia de servicii petroliere la sonda a grupului Rompetrol, ca urmare a inregistrarii majorarii capitalului social.

Potrivit reglementarilor BVB, in prima zi de tranzactionare a unui instrument financiar, dupa efectuarea operatiunilor de modificare a capitalului social, nu se impune limitarea variatiei pretului la 15%, iar reintroducerea variatiei de pret se va efectua dupa formarea unui nou pret de referinta.

De asemenea, actiunile Rompetrol Well Services vor fi suspendate de la tranzactionarea pe piata Deal, (unde partile negociaza direct - n.r.) si nu vor fi incluse in indicele general al pietei, BET-C, cu scopul mentinerii unei piete ordonate, transparente si echitabile.

Actionarii companiei au aprobat, la finele luni iunie, majorarea capitalului social cu 4,63 milioane de lei, la 13,9 milioane de lei, prin emisiunea cu titlu gratuit a 46,36 milioane de actiuni noi.

Titlurile nou emise vor fi alocate actionarilor inscrisi in registrul actionarilor la data de inregistrare, vineri, 13 iulie. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO