ZF 24

Rolls Royce interesata sa produca in Romania componente pentru industria navala

25.09.2007, 15:57 28

Grupul Rolls Royce este interesata sa produca, in Romania, componente pentru industria navala si poarta negocieri in acest sens cu autoritatile si reprezentanti ai santierelor navale, se arata intr-un comunicat al ministerului Economiei si Finantelor.

O delegatie a firmei Rolls Royce, condusa de Roger Tooke, responsabil pentru Europa Centrala si de Est pentru Divizia Navala a Companiei s-au intalnit, la 19 septembrie, cu Varujan Vosganian, si, ulterior, cu conducerea santierelor navale si a unor producatori de componente si echipamente pentru industria navala.

La discutii au participat reprezentanti ai Asociatiei Nationale a Constructorilor de Nave din Romania, respectiv Damen Galati, Aker Tulcea, Aker Braila, Ship Design Group Galati, Dutch Marine Trading Design Galati, Tripomet Galati, Menarom Galati, Medchim Galati, precum si reprezentanti ai Germanischer Lloyd Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO