ZF 24

Producătorul român de lactate Artesana, care mizează pe afaceri de 8 mil.euro în 2023, l-a promovat pe Sergiu Mulţescu, fost Director Comercial, în poziţia de Director General Executiv

Producătorul român de lactate Artesana, care mizează...

Autor: Roxana Rosu

25.07.2023, 13:17 1495

Producătorul român de lactate Artesana l-a promovat pe Sergiu Mulţescu, care ocupa până în prezent funcţia de Director Comercial, în poziţia de Director General Executiv, el urmând să conducă direcţia strategică de dezvoltare şi de vânzări a companiei.

„Ne bucură să facem anunţul promovării lui Sergiu Mulţescu în funcţia de Director general executiv al Artesana. Sergiu a fost alături de noi şi de Artesana, de aproape 10 ani, şi lui i se datorează o foarte mare parte din ascensiunea brandului. Susţinerea oamenilor care şi-au probat capacitatea de a excela, de a inova şi de a îndeplini obiectivele trasate, în acord cu principiile şi valorile Artesana, este parte a politicii noastre de personal. Odată cu operaţionalizarea noii fabrici Artesana, echipa noastră nu doar că se extinde, ci se şi consolidează prin promovarea în funcţii cheie a colegilor noştri cu rezultate în dezvoltarea companiei” a declarat Alina Donici, Managing Partner Artesana. 

Sergiu Mulţescu lucrează în cadrul companiei din anul 2014, când a preluat conducerea echipei de vânzări.

„Ce am apreciat în primele momente la fondatorii Artesana, Alina şi Daniel Donici, sunt fix aceleaşi lucruri pentru care sunt alături de ei şi acum: simplitatea şi onestitatea. Însă ce m-a atras cel mai mult şi cel mai mult, a fost curajul şi nebunia de a visa atât de înalt!” spune Sergiu Mulţescu.

Brandul Artesana a fost lansat în 2012 de Alina şi Daniel Donici, iar în 2022 compania a avut o cifră de afaceri de aproape 5 milioane  euro, cu 75 de angajaţi. Pentru 2023, producătorul român estimează venituri de 8 milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO