ZF 24

Procter&Gamble vinde înălbitorul ACE către o companie italiană în care este acţionar

Procter&Gamble vinde înălbitorul ACE către o companie...

Autor: Cristina Roşca

04.06.2014, 00:05 671
Producătorul de bunuri de larg con­sum Procter&Gamble a primit acordul Consi­liu­lui Concurenţei pentru a vinde înălbitorul ACE către o companie italiană în cadrul căreia gigantul american este acţionar. Fater s.p.a., companie controlată de P&G şi de Tenimenti Angelini s.p.a., preia astfel busi­nessul ACE.
 
Consiliul Concurenţei anunţă că preluarea implică atât activitatea de fabricare, ambalare, distribuire, promovare, cât şi pe cea de vânzare a produselor pentru îngrijirea ţesăturilor ACE.
 
WikiZF: Profilul companiei Procter & Gamble Distribution S.R.L.
 
Produsele sub acest brand erau realizate şi pe piaţa locală la Timişoara în fabrica P&G unde se mai produc şi alte branduri şi alte ti­puri de articole. „Fabrica P&G din Timişoara va continua să producă ACE pentru Fater“, spun reprezentanţii P&G România.
 
La începutul acestui an P&G a anunţat că vinde către Fater s.p.a. divizia de înălbitori din Europa în încercarea de a se concentra pe activităţile de bază ale companiei. La nivel local, pentru finalizarea tranzacţiei a fost nevoie de acordul Consiliului Concurenţei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO