ZF 24

Primaria Borsa organizeaza licitatie pentru achizitia unei telegondole

08.01.2008, 15:03 40

Primaria Borsa, judetul Maramures, va organiza in luna februarie o licitatie pentru achizitionarea unei instalatii de telegondola pentru partia de schi, un proiect de 6,5 milioane euro, finantat din surse proprii si de la bugetul de stat, informeaza Mediafax.

Licitatia va avea loc in data de 21 februrie, iar lucrarile de instalare vor dura noua luni.

Telegondola va avea o lungime de 2,1 kilometri, cabinele urmand sa aiba cate opt locuri.

Proiectul turistic de la Borsa urma sa fie derulat impreuna cu o investitie din zona Luna-Ses (judetul Satu-Mare), dar in luna noiembrie a anului trecut, vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, si secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii, Anna Horvath, au convenit ca cele doua proiecte de dezvoltare turistica sa nu mai fie derulate in comun.

Guvernul a alocat, la jumatatea lunii noiembrie, fonduri de 18,22 milioane lei (5,23 milioane euro) pentru finalizarea proiectului de dezvoltare a zonei turistice Luna Ses-Borsa, finantat prin Programul Phare 2002. Din aceasta suma, obiectivul Borsa urma sa beneficieze de 9,48 milioane lei (2,63 milioane euro).

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO