ZF 24

Posta Romana livreaza, incepand de vineri, permise de conducere si certificate de inmatriculare auto

17.07.2009, 13:50 1059

Posta Romana va livra, incepand de vineri, la domiciliul beneficiarilor, permise de conducere si certificate de inmatriculare auto, costurile fiind suportate de Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), a anuntat compania, citata de Mediafax.

"Posta Romana va asigura livrarea permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare a vehiculelor, eliberate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Posesorii vor primi documentele la domiciliu/sediu prin serviciul PRIORIPOST cu valoare declarata si confirmare electronica de predare (EC)", se arata in comunicat.

In cazul persoanelor fizice, predarea permiselor de conducere sau a certificatelor de inmatriculare se va face pe baza actului de identitate.

In eventualitatea in care destinatarul este o firma, corespondenta se va preda numai persoanei imputernicite.

Livrarea documentelor catre persoanele fizice se va efectua pe cat posibil dupa ora 17:00, iar firmele destinatare le vor primi pana in ora 17:00, potrivit Postei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO