ZF 24

Orange lansează o nouă extraopţiune pentru abonaţii care călătoresc în ţările din UE

Orange lansează o nouă extraopţiune pentru abonaţii...

Autor: Adrian Seceleanu

03.06.2013, 21:55 1471

Abonaţii Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, pot activa din această săptămână o nouă extraopţiune, cu un cost de un euro pe zi, care le oferă atunci când călătoresc în ţări din Uniunea Europeană acces la tarife reduse.

Wiki ZF: Profilul companiei OrangeRomânia

„Opţiunea este disponibilă cu preţul de 1 euro/ zi cu TVA şi va fi lansată sub aceeaşi denumire în 7 ţări europene în care grupul Orange este prezent. Cu plata unei taxe (…), aceştia beneficiază de aceleaşi condiţii tarifare ca în reţea atunci când apelează din roaming. Opţiunea se taxează numai atunci când se înregistrează consum în roaming, iar tarifarea de roaming din ziua respectivă se va face conform opţiunii: 0,15 euro/minut pentru apelurile efectuate, 0,08 euro/minut pentru apelurile primite, 0,062 euro/SMS şi 0,28 euro/MB“, potrivit Orange.

Odată activată, opţiunea Go Europe se menţine activă. „Prin opţiunea Go Europe, Orange se adresează clienţilor săi europeni cu un concept unitar, pentru a-i ajuta să comunice în condiţii foarte avantajoase atunci când călătoresc în Europa“, a declarat Dorin Odiaţiu, public affairs, partnerships and wholesale director al Orange România.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 04.06.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO