ZF 24

Ministrul Muncii vrea sa lucreze la Nokia

29.06.2007, 11:14 10

Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a completat un formular de angajare la Nokia si l-a depus la bursa locurilor de munca organizata, vineri, la Cluj-Napoca, asteptand sa vada daca va fi chemat la interviu.
Pacuraru a declarat ca s-a gandit sa aiba un loc de munca dupa anul 2008, cand isi va termina mandatul de senator si pe cel de ministru.

"Probabil ca voi reveni in viata privata si din 2008 incolo imi ofer disponibilitatea sa-mi fac o companie care sa colaboreze cu Nokia pe servicii specializate de selectie, recrutare, management, forta de munca. Sunt lucruri pe care pot sa le fac. Am depus formularul si astept sa vedem daca voi fi chemat la interviu", a spus ministrul Muncii.
Cateva sute de persoane, tineri, dar si oameni in pragul pensionarii, s-au inghesuit, in aceasta dimineata, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, la bursa locurilor de munca organizata pentru compania Nokia. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO