ZF 24

Maracana, companie de transport şi logistică, a prelungit contractul de închiriere pentru un depozit de 5.000 mp în MLP Bucharest West

Maracana, companie de transport şi logistică, a...

Autor: Roxana Rosu

05.04.2024, 12:32 48

Maracana, companie cu activităţi în domeniul transporturilor, depozitării, logisticii şi distribuţiei,  a prelungit contractul de închiriere pentru 5.000 mp în parcul logistic MLP Bucharest West.

Compania şi-a mutat activitatea în cadrul parcului în urmă cu trei ani, iar un an mai târziu a extins suprafata cu încă 5.000 mp, ajungând să ocupe 10.000 mp, pentru birouri şi depozit.

”Suntem încântaţi să ne reînnoim contractul cu MLP pentru 5.000 mp în parcul logistic. Acest parteneriat a jucat un rol esenţial în susţinerea operaţiunilor noastre, permiţându-ne să oferim în mod constant servicii de calitate superioară. Facilităţile oferite de MLP rămân esenţiale pentru cerinţele noastre logistice şi anticipăm cu nerăbdare consolidarea în continuare a colaborării noastre în anii următori', a declarat Eugen Supuran, directorul general al Maracana.

Tranzactia a fost intermediată iO Partners, partener al companiei de consultantă JLL.

Prezentă în România de peste 30 de ani, Maracana operează o float extinsă de autovehicule şi oferă servicii de transport în diferite destinatii. 

”Noul contract de închiriere confirmă faptul că spaţiul pe care îl oferim şi funcţionalitatea instalaţiei se aliniază perfect cu nevoile şi cerinţele clientului nostru. Suntem încântaţi să vedem că Maracana se integrează în continuare în parcul nostru logistic”, a spus Olga Melihov, Country Head România la MLP Group S.A.

 Situat pe şoseaua de centură din Chitila, în nord-vestul Bucureştiului, MLP Bucharest West are o suprafată de 18,3 ha şi va avea în final 99.000 mp de spaţiu de depozitare.

MLP Group are operaţiuni în Polonia, Germania, Austria şi România, cu planuri de extindere a activităţii pe noi pieţe. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO