ZF 24

Investitie estoniana de 75 mil. euro in proiecte rezidentiale, Bucuresti

09.02.2007, 17:29 12

Compania estoniana IPC Real Estate va investi 75 de milioane de euro in constructia a trei ansambluri rezidentiale in Bucuresti, finalizarea lucrarilor fiind stabilita pentru anul 2008, a anuntat astazi compania.
Doua dintre proiecte sunt amplasate pe strada Fizicienilor din Bucuresti. Unul dintre acestea va cuprinde un imobil de apartamente structurat pe 15 etaje, cu 120 de locuinte. Investitia alocata acestui imobil este de 15 milioane de euro.

Al doilea proiect din strada Fizicienilor presupune constructia a trei imobile cu 15 etaje, care vor cuprinde in total peste 290 de apartamente, valoarea investitiei fiind estimata la 30 de milioane de euro, potrivit datelor dezvoltatorului.

Compania va construi al treilea complex rezidential pe strada Contesti, pentru care va aloca 30 de milioane de euro. Proiectul, format din mai multe blocuri cu noua etaje, va cuprinde 250 de apartamente. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO