ZF 24

Firmele de training fac orice sa reziste: accepta si termopane sau faianta

Firmele de training fac orice sa reziste: accepta si termopane sau faianta
25.03.2010, 14:35 22

Dupa ce ani la rand au livrat si pe peste 2.000 de zile detraining pe an, fara sa se straduiasca prea mult, firmele detraining sunt acum nevoite sa faca o serie de compromisuri. Inunele cazuri, chiar sa accepte bunuri la schimb, in loc de bani,scrie BUSINESS Magazin.

"Oferta foarte speciala: oferim instruire si training, dorim inschimb: autoturisme, servicii turistice interne, servicii turisticeexterne, mobilier, geamuri termopane, electrocasnice,gresie/faianta/parchet, materiale de constructii. Lista ramanedeschisa". Asa arata un anunt postat pe site-ul unei firme detraining din Romania. Pare o gluma, dar nu este decat o strategiedisperata de a face rost de clienti.

Este insa greu de crezut ca acest troc va da roade pentru ca seadreseaza mai degraba companiilor mici, care au renuntat labugetele de training si care, cel mai probabil, nu vor reluaaceasta activitate pana nu isi vor reveni, nici macar daca auvarianta unor "oferte foarte speciale".

Cititi mai multe despre situatia in care au ajuns firmele detraining pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO