ZF 24

Firma de avocatură Kinstellar, fondată în Cehia, preia operatiunile Noerr din Bucureşti, Budapesta, Bratislava şi Praga

Firma de avocatură Kinstellar, fondată în Cehia, preia...

Autor: Roxana Rosu

04.04.2024, 12:05 201

Firma de avocatură Kinstellar, fondată în Cehia, preia operatiunile Noerr din Bucureşti, Budapesta, Bratislava şi Praga, tranzactia urmând să fie finalizată după obtinerea tuturor acordurilor de reglementare şi interne.

Mai multe aspecte operationale si tehnice importante, inclusiv investitii in sisteme informatice, spatii de lucru sunt în curs de elaborare.

Firma de avocatură Noerr operează birouri în ECE din 1990.

Ca parte a revizuirii periodice a activitatii organizatiei sale, Noerr a ajuns totuşi la concluzia ca o cooperare strategica pe pietele CEE reprezinta solutia cea mai potrivita pentru dezvoltarea sa ulterioara. Ca urmare, cea mai buna strategie in ceea ce priveste activitatea sa din Germania si din pietele internationale, echipele din aceste birouri si, cel mai important, clientii sai, este ca Noerr sa transfere echipele la Kinstellar,  se arată într-un comunicat al companiei.

"Consideram acordul si viitoarea cooperare cu Kinstellar ca fiind foarte pozitive si avantajoase pentru clientii, oamenii si firmele noastre. Acesta ii va oferi lui Noerr atat posibilitatea de a se concentra pe atingerea obiectivelor sale in Germania si alte piete occidentale, cat si parteneriatul cu o firma de incredere, de prima clasa, in regiune.’’, a declarat Alexander Ritvay, Co-Managing Partner Noerr.

Fondată în Cehia, Kinstellar are o retea de birouri în 11 jurisdinctii şi o echipă de peste 300 de avocati care oferă consiliere si asistenta clientilor din Europa Centrala si de Est si din Asia Centrală.

“Acesta este un capitol interesant din calatoria Kinstellar. Vom primi echipele Noerr din Bucuresti, Budapesta, Bratislava, si Praga, iar acest lucru va spori puterea si capacitatile Kinstellar, ne va diversifica expertiza si clientela. Kinstellar şi Noerr impartasesc valori si o cultura similare, ceea ce va face integrarea foarte usoara. Ambele firme sunt foarte apreciate pentru angajamentul lor, abordarea muncii in echipa, etica puternica a muncii si serviciile excelente pe care le livreaza clientilor.’’, a comentat Jason Mogg, Senior Partner Kinstellar.

Transferul afacerii Noerr din Bucuresti, Budapesta, Bratislava, si Praga catre Kinstellar si integrarea deplina a afacerii Noerr pe aceste pieţe in Kinstellar, vor aduce clientilor Kinstellar servicii mai ample si o putere sporita de consiliere juridica. Acest pas are de asemenea menirea de a spori oportunitatile si potentialul de cariera ale echipelor Kinstellar si Noerr din ECE. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO