ZF 24

Emil Boc: Guvernul nu detine monopolul adevarului. Vom prelua o parte din programele de guvernare ale candidatilor la presedintie

Sedinta Parlamentului pentru investirea Guvernului a inceput. PSD nu participa la sedinta
23.12.2009, 11:10 30

"Guvernul nu detine monopolul adevarului, monopolul total alcelor mai bune solutii, de aceea voi avea o deschidere totalapentru preluarea tuturor ideilor care pot aduce binele in aceastatara", a declarat premierul desemnat Emil Boc, in fata camerelorreunite din Parlament.

Acesta a mentionat ca va prelua propunerea facuta de MirceaGeoana legata de realizarea unui moratoriu pentru plataprincipalului la creditele acordate in cazul IMM-urilor, firmeleurmand ca timp de un an sa nu plateasca decat dobanzile aferentecreditelor.

De asemenea, premierul desemnat a declarat ca va incerca sa punain aplicare si propunerea lui Crin Antonescu, de reducere a coteiunice, daca o asemenea decizie va fi permisa de crestereaeconomica.

"Din programul politic al candidatului UDMR Kelemen Hunorconsider binevenita propunerea pentru descentralizarea sistemuluide sanatate si crearea de conditii pentru ca tinerii sa nuparaseasca tara", a mai spus Emil Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO