ZF 24

Dezbatere ZF Facebook: Dar dacă vreau sa emigrez? Există comunităţi de români care îi ajută pe "ai noştri" să se integreze în alte ţări?

Dezbatere ZF Facebook: Dar dacă vreau sa emigrez? Există comunităţi de români care îi ajută pe emigranţi să se integreze în alte ţări?

Autor: Adrian Voicu

15.09.2011, 10:56 889

Emigrarea în alte ţări pentru "a scăpa" de condiţiile din ţară este una destul de recurentă în comentariile cititorilor Ziarului Financiar. Dar problema este puţin mai complexă. Dacă cineva se hotărăşte să emigreze în altă ţară poate fi în vreun fel ajutat de comunităţile de români stabilite deja în acea ţară. Există români care se ajută între ei? Există "comunităţi" ce pot fi contactate pentru a fi ajutaţi în primele zile într-o ţară străină? Cum comentaţi? Cunoaşteţi oameni sau comunităţi? Aveţi adrese, chiar şi de Facebook, unde oamenii se pot duce pentru a găsi susţinere? Sau plecăm orbeşte unde vedem cu ochii? Cum comentaţi?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO