ZF 24

Cu noi rute, operatorul low-cost easyJet mizeaza pe 255.000 de pasageri

Cu noi rute, operatorul low-cost easyJet mizeaza pe 255.000 de pasageri
25.07.2007, 20:30 12

Compania aeriana easyJet, liderul pietei europene de low-cost, estimeaza ca va transporta 255.000 de pasageri in primul an de prezenta pe piata locala.
Reprezentantii companiei au anuntat ieri ca vor inaugura in octombrie doua noi rute care vor face legatura intre Bucuresti si Londra, respectiv Madrid. Aceste destinatii se adauga rutei anuntate anterior, care va fi inaugurata pe 10 septembrie si va opera zboruri zilnice pe ruta Bucuresti Baneasa - Milano Malpensa. Pe aceasta ruta, compania asteapta un grad de ocupare de peste 80%, potrivit unor declaratii anterioare ale reprezenantilor easyJet.
"Recunostem uriasul potential al cererii pentru servicii de transport aerian low-cost in Romania", a spus Peter Voets, marketing manger pentru Austria, Elvetia si Europa de Est al easyJet.
Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine la cat este estimat traficul low-cost, in acest an, si cat la suta din piata ar detine easyJet, in aceste conditii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO