ZF 24

Cotatia actiunilor MOL a atins ieri un nou maxim istoric

27.06.2007, 00:00 7

Titlurile MOL s-au apreciat astazi cu 6%, la un nou record, dupa o crestere de 8,9% inregistrata ieri, in conditiile in care compania ungara de petrol si gaze naturale a achizitionat actiuni proprii de pe piata, pentru a bloca o potentiala oferta de preluare din partea grupului OMV, transmite Reuters.
MOL a cumparat pentru a treia zi consecutiva actiuni proprii de pe piata, iar cotatia titlurilor a atins astazi valoarea record de 30.000 de forinti (163,5 dolari), mai mare cu 6% decat pretul consemnat la sfarsitul sedintei bursiere anterioare.
OMV, companie cu o valoare de piata de 19,6 miliarde de dolari, s-a implicat, probabil, in trazactii cu actiuni MOL, au declarat traderi.
MOL, cu o capitalizare de piata de 16,9 miliarde de dolari, detine 3,33 milioane de actiuni proprii. Compania a anuntat, saptamana trecuta, ca va rascumpara pana la 10% din cele 109 milioane de actiuni emise. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO