ZF 24

Consumatorul european va putea sa-si schimbe furnizorul de telecomunicatii intr-o singura zi

02.03.2008, 14:33 13

Europarlamentarul PDL Marian Zlotea a prezentat, duminica, un pachet legislativ care a intrat in dezbaterea Parlamentului European si care ofera consumatorului posibilitatea de a schimba, intr-o singura zi, furnizorul de telecomunicatii, in cazul in care nu este satisfacut de serviciile oferite, informeaza Mediafax.

Pachetul legislativ in domeniul telecomunicatiilor, al carui initiator este comisarul pentru tehnologia informatiei si mass-media Viviane Reding, care a intrat in dezbaterea Parlamentului European si care include crearea unei autoritati europene pentru telecomunicatii, va oferi sanse egale tuturor concurentilor si va proteja consumatorii din toate cele 27 de state membre ale UE.

Marian Zlotea a aratat ca principala prevedere a pachetului legislativ este aceea ca ofera posibilitatea consumatorului din comunitatea europeana sa isi schimbe, intr-o singura zi, furnizorul de telecomunicatii, in cazul in care nu este satifacut de serviciile oferite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO