ZF 24

Ceocea şi-a depus candidatura pentru încă un mandat la şefia SIF Moldova

Ceocea şi-a depus candidatura pentru încă un mandat la...

Autor: Roxana Pricop

04.03.2013, 14:33 575

Şase din cele şapte persoane care formează în prezent Consiliul de Administraţie al SIF Moldova (SIF2) şi-au depus candidaturile pentru un funcţia de administrator, acţionarii urmând să decidă pe 4 aprilie cine vor fi cei şapte care vor administra averea de peste un miliard de lei a societăţii în următorii patru ani.

Costel Ceocea, preşedintele şi directorul general al SIF2, Claudiu Liviu Doroş, vicepreşedintele şi directorul general adjunct, alături de membrii Emilian Badica, Valentin Ionescu, Iosefina Moroşan şi Dumitru Bontaş şi-au depus candidaturile pentru un loc din cele şapte disponibile la conducerea SIF Moldova.

Mandatul de preşedinte şi director general al lui Costel Ceocea, unul dintre cei mai influenţi conducători de SIF, expiră în aprilie şi rămâne de văzut dacă acţionarii vor decide să îi acorde un nou mandat. Termenul limită de depunere a candidaturilor pentru un loc în CA expiră pe 8 martie.

În noiembrie 2011, nouă persoane s-au înscris pentru un loc rămas liber în consiliul de administraţie al SIF Moldova, astfel că e de aşteptat ca şi acum un număr mare de persoane să îşi depună candidaturile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO