ZF 24

Canadienii de la Bombardier, care au innoit metroul bucurestean, au deschis un centru de servicii la Cluj

Canadienii de la Bombardier, care au innoit metroul bucurestean, au deschis un centru de servicii la Cluj
30.07.2009, 15:12 371

Constructorul canadian de tramvaie si vagoane de metrou Bombardier Transportation a inaugurat in Cluj Napoca un centru de servicii care va asigura asistenta administrativa pentru fabricile grupului. Centrul din Romania va asigura servicii de raportare financiara, administrativa si intermedieri logistice pentru fabricile si filialele Bombardier din Europa, cu exceptia celor din tarile scandinave si din Marea Britanie.

Potrivit reprezentantilor Bombardier, centrul din Cluj deschis luna aceasta angajeaza pentru moment 17 oameni iar pana la finalul anului viitor efectivul urmeaza sa ajunga la 140 de oameni.

Angajatii urmeaza sa fie recrutati din cadrul universitatilor locale iar calificarile urmarite sunt contabilitatea, relatii publice, compente lingvistice.

„In Cluj am gasit o comunitate mare de absolventi de finante si contabilitate. Oamenii din aceasta regiune au aratat o puternica orientare catre domeniul de relatii cu clientii si o foarte buna cunoastere a limbilor straine”, a declarat Olivier Guitton, Vicepresedinte al Serviciilor Financiare, Contabilitate si Raportare, Bombardier Transportation. Bombardier a livrat trenurile pentru metroul bucurestean, contract in valoare de peste 300 de milioane de euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO