ZF 24

Campania electorala din 2008 aduce filiala din Buzau a PNL aproape de executarea silita

25.01.2010, 19:17 33

Filiala buzoiana a Partidului National Liberal se afla in pragulexecutarii silite, procedura declansata de o societate care s-aocupat de tiparirea de afise in campania electorala din 2008, dupace organizatia PNL nu a achitat valoarea contractului stabilit departi, informeaza Mediafax.

Societatea comerciala Sistelese Impex din Bucuresti a cerut unuiexecutor judecatoresc din Buzau inceperea procedurii de executaresilita privind filiala buzoiana a Partidului National Liberal(PNL), dupa ce aceasta din urma nu si-a onorat un contract deprestari servicii, in legatura cu campania electorala, in valoarede aproape 90.000 de lei.

Potrivit unei adrese a executorului judecatoresc transmisasocietatii, executorul a emis in 7 octombrie 2009 dispozitii depoprire pe conturile PNL Buzau aflate la aproape 20 de banci. Maimulte despre problemele cu care se confrunta filiala din Buzau aPNL cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO