ZF 24

Burse de 1.500 de euro pentru studentii de la ASE

23.11.2008, 14:30 42

Compania de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants va oferi burse in valoare de cate 1.500 de euro pentru studentii Academiei de Studii Economice (ASE) care urmeaza un an complet de studiu in strainatate in cadrul programului de mobilitate Erasmus.

Studentii care vor participa la programele de mobilitate doar pe durata unui semestru vor primi burse in valoare de 750 de euro/persoana. Tinerii care doresc sa beneficieze de o bursa Roland Berger trebuie sa fie studenti ASE inscrisi in programul de schimb universitar Erasmus 2008 - 2009. Selectia candidatilor va fi facuta de catre reprezentanti ai Roland Berger Romania pe baza aplicatiilor primite si a interviurilor individuale.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, ce parteneriat a incheiat Roland Berger Romania cu Academia de Studii Economicesi ce se urmareste prin programul Erasmus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO