ZF 24

Bercea Mondial a fost reţinut de procurori

Autor: Mediafax

20.02.2011, 11:03 19

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost reţinut, în noaptea desâmbătă spre duminică, de procurorii Parchetului Tribunalului Olt,fiind cercetat într-un dosar de tentativă la omor calificat, dupăce şi-ar fi înjunghiat nepotul.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au decis, înnoaptea de sâmbătă spre duminică, după mai bine de o oră şijumătate de audieri, să emită o ordonanţă de reţinere pentru 24 deore pe numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Sandu Anghel, cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă dinSlatina, este cercetat într-un dosar de tentativă la omorcalificat, după ce, în noaptea de joi spre vineri, şi-ar fiînjunghiat unul dintre nepoţi, Ionuţ Anghel, zis Mercedes.

Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, făcând parte din lumeainterlopă din Slatina, va fi prezentat, duminică după-amiază, înfaţa magistraţilor Tribunalului Olt cu propunerea de arestarepreventivă pentru tentativă la omor calificat. Citiţi mai multdespre reţinerea lui Bercea Mondial pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO