Bercea Mondial a fost reţinut de procurori

Autor: Mediafax 20.02.2011

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost reţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de procurorii Parchetului Tribunalului Olt, fiind cercetat într-un dosar de tentativă la omor calificat, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au decis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după mai bine de o oră şi jumătate de audieri, să emită o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Sandu Anghel, cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din Slatina, este cercetat într-un dosar de tentativă la omor calificat, după ce, în noaptea de joi spre vineri, şi-ar fi înjunghiat unul dintre nepoţi, Ionuţ Anghel, zis Mercedes.

Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, făcând parte din lumea interlopă din Slatina, va fi prezentat, duminică după-amiază, în faţa magistraţilor Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă la omor calificat. Citiţi mai mult despre reţinerea lui Bercea Mondial pe www.mediafax.ro