ZF 24

Ayalla Reuven-Lelong, Consultant, KPMG: Departamentele de HR trebuie să se reinventeze, să accepte metode revoluţionare

Ayalla Reuven-Lelong, Consultant, KPMG: Departamentele de...

Autor: Cristina Bellu

28.03.2017, 13:29 406

Oamenii de HR trebuie să fie creativi, inovativi, să se reinventeze, să se elibereze de metodele învechite şi să accepte metode noi, revoluţionare, a spus Ayalla Reuven-Lelong, Consultant, KPMG, la conferinţa ZF HR Trends.  

”Mentalitatea, inteligenţa emoţională, sustenabilitatea, reprezintă câteva dintre atributele care aduc succesul într-un department de HR. În momentul de faţă există două categorii de oameni, cei cu mentalitate fixă, care acceptă foarte greu schimbarea şi cei cu perspectivă de dezvoltare care îmbrăţiseză noutatea. Astfel, oamenii care au perspectivă de dezvoltare se vor reinventa pe ei, iar ceilalţi vor deveni din ce in ce mai putin importanţi pentru companie”.

ALte declaraţii ale Ayalla Reuven-Lelong:

Din punctul meu de vedere viitorul oamenilor de HR este unul foarte bun, daca privim din perspectiva necesităţilor directorilor de companii. 

De fiecare data când vorbesc cu directorii de companii, majoritatea spune că cea mai mare provocare cu care se confruntă nu vizează tehnologia, ci abilităţile şi aptitudinile oamenilor din HR. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO