ZF 24

Arbitrul telecom: analizam precizarea trimisa de Concurenta

14.08.2008, 21:30 12

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii nu a formulat deocamdata un punct de vedere privind precizarea emisa de Consiliul Concurentei privind conditiile de participare la licitatia pentru o licenta de telefonie mobila, documentul emis de Consiliu fiind in prezent analizat de juristii institutiei.

"Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei a primit solicitarea din partea Consiliului Concurentei privind criteriile de participare la procedura de organizare a licitatiei pentru acordarea unei licente de utilizare a frecventelor radio in vederea furnizarii de retele si servicii de comunicatii electronice mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz. Solicitarea este in momentul de fata analizata de catre ANRCTI, urmand ca in cel mai scurt timp Autoritatea sa prezinte o pozitie cu privire la aceasta solicitare", a declarat pentru ZF Dan Georgescu, presedintele ANRCTI.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine detalii privind precizarea emisa de Consiliul Concurentei privind conditiile care trebuie indeplinite de companiile care se pot inscrie in competitia pentru o licenta de telefonie mobila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO