ZF 24

Après-ski: cele mai bune locuri din Europa

Après-ski: cele mai bune locuri din Europa

Autor: Nicoleta Lepădatu

17.01.2015, 10:48 764

Îţi place să schiezi, dar parcă tot mai bună este partea de relaxare de după o zi pe pârtie. Noi îţi spunem unde în Europa sunt locurile vestite pentru petrecerile après-ski.

Cum anul acesta ai aceleaşi soluţii dacă vrei să mergi la schi în România şi te-ai săturat să aştepţi cu orele la transportul prin cablu pentru fiecare tură de coborâre, cel mai probabil vei ajunge pe o pârtie undeva în Europa. Şi cum  după o zi pe sport meriţi să te relaxezi pe măsură, ai două variante principale: te răsfeţi la Spa, sau mergi la cele mai tari petreceri. Acesta este motivul pentru care ţi-am făcut o listă cu locurile din Europa unde unde au loc cele mai grozave petreceri après-ski. Genul acela cu multă băutură, dans până la ore mici din noapte şi amintiri de neuitat.

Ischgl, Austria

De acord, nu este deloc ieftin în comparaţie cu alte locuri din Austria, dar tot este mai bine decât în multe staţiuni de acelaşi calibru din Franţa sau Elveţia.

Citiţi articolul integral pe www.one.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO