ZF 24

"Antonie, ai s-o patesti! Basescu e asiatic. Ii vrea pe toti in patru labe"

"Antonie, ai s-o patesti! Basescu e asiatic. Ii vrea pe toti in patru labe"
04.03.2010, 09:38 41

Coborat de pe scena lui Basescu in campania electorala, MirceaDinescu isi aminteste de cuvintele pe care i le-a spus atunci luiAntonie Solomon: "Basescu e asiatic. Ii vrea pe toti, in patrulabe, in jurul lui. Se leapada repede de oameni", scrie Gandul.

Primarii marilor orase au intrat in "lucru" la DNA. In diviziadosarelor aflate sub observatie, PD-L si PSD merg cap la cap.Diferenta este ca primarii social-democrati Radu Mazare(Constanta), Gheorghe Nichita (Iasi) si Tudor Pendiuc (Pitesti) seafla, inca, in faza cercetarilor, pe cand echipa PD-L, Mircia Gutau(Ramnicu Valcea), Antonie Solomon (Craiova) si Ghorghe Falca (Arad)este aproape decimata. Singurul neplimbat pe la DNA cu catusele lamaini este finul presedintelui Basescu, aradeanul Falca, in timpce, din tabara PSD, Dumitru Sechelariu este singurul care a trecutprin arest.

Dupa arestarea edilului valcean, Mircia Gutau, a venit randulprimarului Craiovei, Antonie Solomon sa plece de la DNA, incatusat,direct in arest. Si asta la numai doua luni de la memorabilul atacdat impotriva lui Mircea Dinescu, in campania electorala, atuncicand lupta, umar la umar, alaturi de Traian Basescu, in Banie,pentru un nou mandat la Cotroceni. Despre cum l-a avertizat Mircea Dinescu peprimarul Craiovei cititi mai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO