ZF 24

Anchor Grup l-a recrutat pe fostul director de expansiune al Kaufland şi Billa

Anchor Grup l-a recrutat pe fostul director de expansiune...

Autor: Cristina Cuncea

11.09.2013, 19:47 248

Anchor Grup, dezvoltatorul Bucureşti Mall şi Plaza Româna, are un nou şef, Răzvan Gaiţă (foto), fost director de expansiune la Billa şi Kaufland, preluând funcţia de general manager. Gaiţă este primul român numit la conducerea operaţiunilor dezvoltatorului turc în România, de la intrarea pe piaţa locală, în 1997, acesta preluând din această vară atribuţiile deţinute anterior de Ali Ergun Ergen, din funcţia de CEO (director executiv).

Noul şef al Anchor Grup a mai lucrat la divizia imobiliară a Volksbank, la firma Rosegur Cash Services şi, de asemenea, a ocupat funcţia de managing director al companiei germane ECE Projektmanagement România. Între 2004 şi 2006, Gaiţă a fost director de dezvoltare la Kaufland România, iar anterior a ocupat aceeaşi funcţie la Billa România. Fostul şef al Anchor Ali Ergun Ergen, implicat în dezvoltarea mallurilor Bucureşti Mall, Plaza România şi zona comercială a proiectului Băneasa, controlat de omul de afaceri Gabriel Popovicu, şi-a încheiat în martie cel de-al doilea mandat la conducerea Anchor Grup.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO