ZF 24

Afacerile Holcim Romania, in crestere cu 28%

29.01.2008, 14:12 16

Producatorul de ciment Holcim Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 990 milioane lei (290 milioane euro), in crestere cu 28% fata de 2006, cand a consemnat 775 milioane lei (220 milioane euro), potrivit rezultatelor preliminare ale companiei.

In 2007, Holcim a efectuat investitii de 123 milioane euro pentru modernizarea tehnologiei de productie, protectia mediului, dezvoltarea afacerii, proiecte sociale si de resurse umane, se arata intr-un comunicat al companiei, preluat de Mediafax.

Printre proiectele realizate anul trecut se numara continuarea modernizarii fabricii de ciment din Campulung, lansarea statiei ecologice de betoane din Bucuresti - Pantelimon si a statiei de agregate din Gligoresti, judetul Cluj.

Holcim este unul dintre cei mai importanti furnizori de ciment si agregate - piatra, nisip si pietris, precum si betoane si asfalt, incluzand serviciile aferente. Grupul elvetian este prezent in peste 70 de state, pe toate continentele, si are circa 90.000 de angajati.

In Romania, Holcim detine trei fabrici de ciment, la Turda, Campulung si Alesd, 16 statii ecologice de betoane si cinci statii de agregate.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO