ZF 24

Accenture isi majoreaza de aproape zece ori numarul de angajati

18.05.2008, 15:30 27

In cadrul Accenture Services, divizia de servicii a americanilor de la Accenture, lucreaza in prezent peste 250 de angajati. ?Numarul de angajati va evolua in functie de cerintele clientilor nostri. Suntem increzatori ca acesta va creste in urmatorul interval de timp?, spune Anca Suditu, director de resurse umane al Accenture, fara a preciza planuri concrete de angajare in acest an.

Cu toate acestea, planurile pe termen mediu si lung avansate de reprezentantii companiei vizeaza atingerea unui numar de 2.000 de angajati, cea mai mare parte a acestora urmand sa fie concentrati in cele patru linii de business ale centrului BPO: resurse umane, financiar, procurement-logistica si asigurari.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, care este noua categorie de angajati care a aparut in ultimii ani pe piata si care au fost cei mai activi angajatori in 2007.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO