ZF 24

600 lire sterline pe saptamana ca sa dormi in post

600 lire sterline pe saptamana ca sa dormi in post
12.04.2010, 19:22 55

Dormitul in timpul serviciului este o conditie ce trebuieindeplinita daca vreti sa va angajati la unul din cele mai marilanturi de magazine din Marea Britanie, scrie The Telegraph.

Lantul de magazine Halfords doreste sa angajeze un tester pentruun sac de dormit, aplicantul care va fi acceptat trebuind sa"demonstreze interesul pentru camping si activitatile in aerliber". De asemenea, aplicantul trebuie sa fie capabil sa doarma incort, experienta anterioara nefiind strict necesara.

Angajatul va trebui sa testeze mai multi saci de dormit lalimita, atat in privinta caldurii cat si a rezistentei la uzura siduratei de folosire.

"Este un job real, avem nevoie ca cineva sa dea verdictul cuprivire la linia noastra de saci de dormit", a declarat OliverPinders, reprezentant al companiei.

Pentru 10 lire sterline pe ora si minim 600 lire sterline pesaptamana, angajatul va trebui sa ajute echipele de vanzari inprivinta sfaturilor privind achizitionarea de saci de formit.

Cum arata anuntul de angajare

Avem nevoie de un somnoros. Tester de saci de dormit necesarpentru testarea liniei de produse a Halfords.

Salariu: 10 lire sterline pe ora, minimum 600 lire sterlinepentru dormit timp de cinci zile.

Experienta anterioara cu testarea de produse va fi apreciatafara insa a fi esentiala. Rolul va consta in dormitul afara in sacide dormit timp de o saptamana, testarea si oferirea de feedbakpentru o serie de saci de dormit. Trebuie sa doarma bine si sapoata oferi feedback obiectiv privind experienta avuta. Sepotriveste unei persoane interesata de somn si de factorii carecontribuie la un somn usor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO