600 lire sterline pe saptamana ca sa dormi in post

Autor: Adrian Voicu 12.04.2010

Dormitul in timpul serviciului este o conditie ce trebuie indeplinita daca vreti sa va angajati la unul din cele mai mari lanturi de magazine din Marea Britanie, scrie The Telegraph.

Lantul de magazine Halfords doreste sa angajeze un tester pentru un sac de dormit, aplicantul care va fi acceptat trebuind sa "demonstreze interesul pentru camping si activitatile in aer liber". De asemenea, aplicantul trebuie sa fie capabil sa doarma in cort, experienta anterioara nefiind strict necesara.

Angajatul va trebui sa testeze mai multi saci de dormit la limita, atat in privinta caldurii cat si a rezistentei la uzura si duratei de folosire.

"Este un job real, avem nevoie ca cineva sa dea verdictul cu privire la linia noastra de saci de dormit", a declarat Oliver Pinders, reprezentant al companiei.

Pentru 10 lire sterline pe ora si minim 600 lire sterline pe saptamana, angajatul va trebui sa ajute echipele de vanzari in privinta sfaturilor privind achizitionarea de saci de formit.

Cum arata anuntul de angajare

Avem nevoie de un somnoros. Tester de saci de dormit necesar pentru testarea liniei de produse a Halfords.

Salariu: 10 lire sterline pe ora, minimum 600 lire sterline pentru dormit timp de cinci zile.

Experienta anterioara cu testarea de produse va fi apreciata fara insa a fi esentiala. Rolul va consta in dormitul afara in saci de dormit timp de o saptamana, testarea si oferirea de feedbak pentru o serie de saci de dormit. Trebuie sa doarma bine si sa poata oferi feedback obiectiv privind experienta avuta. Se potriveste unei persoane interesata de somn si de factorii care contribuie la un somn usor.