ZF 24

18 ore de restrictionare a traficului din zona Victoriei pentru mitingul sindicalistilor

06.10.2009, 15:31 20

Traficul rutier din zona pietei Victoriei va fi restrictionatmiercuri, intre orele 0:00 si 18:00, pentru a da timp fortelor deordine sa amenajeze zona de desfasurare a mitinguluisindicalistilor.

Potrivit sefului Jandarmeriei Capitalei, Gavrila Pop, pe timpuldesfasurarii mitingului, traficul rutier va fi restrictionat peSoseaua Kisellef, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Victoriei,strada Monetariei; Bulevardul Iancu de Hunedoara, intre PasajulVictoria si Piata Victoriei, dar si pe artera care face legaturaintre strada Buzesti si Piata Victoriei, informeaza Mediafax.

Peste 20.000 de bugetari si angajati din mediul privat suntasteptati sa protesteze miercuri la Guvern, cerand un salariu minimpe economie la nivel national de 740 de lei in 2010, refacereagrilelor de legea unica de salarizare, sustinerea unitatiloreconomice, crearea de locuri de munca, protectia lucratorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO