Top MBA

MBA-ul – maturizare profesionala pe fast-forward

MBA-ul – maturizare profesionala pe fast-forward
24.03.2010, 13:44 536

Nicu Dinu, Administrator, Legal Partner , absolvent EMBADeSales: M-am inscris la acest MBA in urma cu doi ani,crezand ca acest curs facut cu profesori si materiale din SUA imiva oferi ceva nou in viata personala si profesionala. Am invatatfoarte multe lucruri noi, am inteles multe lucruri care seintamplau in viata mea si nu le intelegeam sau nu le dadeamimportanta.

CostelCostineanu, absolvent PMBA WU Executive Academy: Cred caeste vorba, in primul rand, de o maturizare profesionala ca urmarea procesului de integrare a cunostintelor din practica cu celeteoretice. Apoi este vorba de modelare; modelezi profesori, colegi. . . cum se mai spune acum, modelezi excelenta. Altfel,confirmari, infirmari ale credintelor anterioare si aleadevarurilorabsolute pe care le credeai de neschimbat. De toate . . . caintr-un proiect!.

Catalina Manolescu, director general SAFEGE, absolventMBA DeSales: Programul pe care l-am absolvit la fineleanului trecut vine sa suplineasca o lipsa, acut simtita in piataromaneasca, de programe de instruire care sa integreze cunostintelede baza ale unui MBA cu cunostinte solide de projectmanagement.

Anca Bors, senior consultant, BDO Business Advisory,absolvent PMBA WU Executive Academy: Ca urmare aimbunatatirii cunostintelor profesionale, rolul siresponsabilitatile mele in cadrul organizatiei au crescut, fiindimplicata in proiecte complexe si diversificate.

Claudia-Maria Tudor, Head of Large Corporates &Public Administration Underwriting, UniCredit Tiriac Bank,absolvent EMBA WU Executive Academy: Programul de EMBA areprezentat un mare pas inainte pentru mine atat din punct devedere educativ, cat si din punct de vedere profesional. Profesoriide renume si cazuistica abordata in timpul modulelor incluse inprograma m-au ajutat la o abordare mai structurata, la o gandire strategica si la dezvoltarea spirituluiantreprenorial.

Paul Radut, Head of Cash Management, Millenium Bank,absolvent City University of Seattle: Am dobandit operceptie mult mai clara si mai ampla a mediului financiar de lanivelul microeconomic pana la cel macroeconomic. In acelasi timp,mi-am completat si imbunatatit abilitatile de comunicare sirelationare in cadrul mediului de afaceri, iar identificareaoportunitatilor a devenit mai facila.

Bogdan Dragulanescu, director medical, Ewopharma AGRomania absolvent MBA Romano-Canadian: Am obtinut in urmaacestor doi ani de studiu limbajul necesar unei comunicari cuprofesionisti din terte domenii de activitate, numitorul nostrucomun devenind generarea de profit pentru companiile care neangajeaza ori pentru noi insine. Am cunoscut profesori adevarati:pedagogi de cariera sau profesionisti din domeniul businessului siam aflat de la acestia cateva dintre adevarurile bine tainuite alelumii in care traim.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO