Profesii

Sunteţi dispuşi să cosiţi iarba pentru 1.100 de euro pe lună? În Austria?

Sunteţi dispuşi să cosiţi iarba pentru 1.100 de euro pe lună? În Austria?

Autor: Theodor Istrate

06.06.2011, 19:37 5119

Un număr de 32 locuri de muncă în Austria au fost publicate,luni, de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM)Vaslui, 30 dintre acestea fiind disponibile pentru muncitori caresă cosească iarba, în schimbul unui venit net de 1.100 de euro pelună, informează Mediafax.

O firmă din Austria angajează cu contracte ferme, prinintermediul AJOFM Vaslui, un număr de 32 persoane, majoritateapentru desfăşurarea de activităţi în domeniul agricol, respectivcositul mecanic al ierbii.

Potrivit anunţului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei deMuncă Vaslui, cei interesaţi trebuie să aibă experienţă înfolosirea motocositoarei şi să cunoască limba germană, nivelulmediu.

"Pentru muncitorii folosiţi la tăierea ierbii cu maşinispecializate salariul este de 1.100 euro/net/lună. În plus, firmava asigura cazarea şi echipamentul de lucru. Însă, pentru a ajungeîn Austria, cei interesaţi trebuie să cunoască limba germană,nivelul mediu", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al AJOFMVaslui, Laura Toporăscu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO