Profesii

Românul Marcel Cobuz, artizanul fuziunii dintre Lafarge şi Holcim, a fost numit CEO la Titan Cement Group, un producător de ciment din Grecia. Titan Cement Group este un business care operează fabrici de ciment în zece ţări, cu o capacitate anuală de 27 de milioane de tone de ciment şi produse derivate

Înainte de a prelua noua funcţie, Marcel Cobuz a fost, din ianuarie 2018,  responsabil pentru Europa în comitetul executiv al grupului LafargeHolcim, activ în producţia de materiale de construcţii.

Înainte de a prelua noua funcţie, Marcel Cobuz a fost, din ianuarie 2018, responsabil pentru Europa în comitetul executiv al grupului LafargeHolcim, activ în producţia de materiale de construcţii.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.10.2022, 11:00 301

Executivul român Marcel Cobuz, care a condus mai mulţi ani activitatea elveţie­nilor de la Holcim pe piaţa locală, a fost numit în poziţia de preşedinte al Comitetului Executiv la Titan Cement Group, un produ­că­tor de ciment şi alte materiale de con­strucţii, cu origini în Grecia.

„Începând de astăzi, Marcel Cobuz este noul preşedinte al Comitetului Executiv al gru­pului nostru“, se arată într-un anunţ pu­blicat de companie pe LinkedIn, pe 17 oc­tom­brie 2022.

Titan Cement Group este un business care operează fabrici de ciment în zece ţări - Statele Unite ale Americii, Grecia, Albania, Bulgaria, Macedonia, Kosovo, Serbia, Egipt, Turcia şi Brazilia, cu o capacitate anuală de 27 de milioane de tone de ciment şi produse de­rivate. Grupul are activitate în peste 15 ţări, după cum se arată în prezentarea sa de pe LinkedIn, şi numără aproximativ 5.500 de angajaţi. „Activităţile grupului acoperă pro­ducţia, transportul şi distribuţia de ciment, beton, agregate, mortare şi alte materiale de construcţii.“ Compania-mamă a grupului este Titan Cement International din Belgia, listată la bursele de la Bruxelles, Paris şi Atena.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO