Profesii

Europa trage obloanele pentru romani. Tarile din Asia si Pacific deschid robinetul de joburi

Europa trage obloanele pentru romani. Tarile din Asia si Pacific deschid robinetul de joburi

Autor: inCont.ro

14.09.2011, 10:11 1987

Daca tot mai multe tari europene, care se confrunta cu criza datoriilor sau care nu mai vor imigranti din Romania, inchid usa in nas muncitorilor, una dintre solutii pentru cei care vor sa castige bani in strainatate ar putea fi tarile din Asia sau America. Potrivit celui mai nou studiu al companiei de resurse umane Manpower privind perspectivele de angajare, angajatorii din Brazilia, tarile asiatice, dar si Noua Zeelanda raporteaza cele mai puternice planuri de angajare la nivel global si afirma ca vor mentine un ritm robust in ceea ce priveste recrutarea de personal.

Mai aproape de noi, Bulgaria pare sa se descurce mai bine decat Romania, dar si Turcia, angajatorii din cele doua tari sustinand ca au intentii serioase de a face recrutari de personal in ultiemele luni ale anului.

De partea cealalta, portile catre Grecia si Italia s-au inchis, situatie de inteles avand in vedere problemele financiare cu care se confrunta cele doua state europene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO