Profesii

Ce subiecte vor aborda speakerii din cadrul ZF HR Conference 2015: Când vor avea angajaţii români salarii de 1.000 de euro

Oana Datki, Consulteam

Oana Datki, Consulteam

Autor: Adelina Mihai

16.03.2015, 00:07 539

Unde se poziţionează România faţă de restul statelor în materie de beneficii acordate angajaţilor? Ce instrumente pot folosi managerii pentru creşterea gradului de loialitate al salariaţilor? Care sunt cele mai moderne aplicaţii destinate industriei de resurse umane? Când va ajunge salariul mediu din România la 1.000 de euro net pe lună?

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care le vor aborda spea­kerii celei de-a zecea ediţii a ZF HR Conference: întâl­nirea anuală de­dicată industriei de resurse umane organizată de ZF în 2015 pe tema „Salariul, ultimul tabu?“ va avea loc pe data de 24 martie în Bucureşti.

„Voi vorbi despre evoluţia pa­chetelor salariale din România şi tendinţele pentru anul acesta, dar şi despre perspectivele în materie de creşteri salariale în viitor.  Care sunt domeniile în care se câştigă cel mai bine şi când vor ajunge angajaţii români la salarii «europene» sunt alte subiecte abordate în pre­zentarea pregătită pentru HR Conference“, a spus Oana Datki de la Consulteam.

Despre cele mai populare beneficii pentru angajaţi acordate în întreaga lume şi care dintre acestea se oferă şi în România, dar şi despre cum răspunde HR-ul la schimbările aduse de revoluţia digitală va vorbi invitatul special al ZF HR Con­ference 2015, Mirka Straathof, director regional în cadrul firmei de consultanţă în management Hay Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO