Profesii

Ascendis l-a adus în echipa de conducere pe fostul manager al firmei de recrutare Brainspotting

Autor: Adelina Mihai

29.11.2010, 19:26 180

Ascendis, cea mai mare firmă de training de pe piaţa locală, l-arecrutat în luna octombrie pe Mihai Moghior, cel care a condus timpde nouă ani firma Brainspotting, specializată în recrutareaspecialiştilor din domeniul IT. Brainspotting a fost preluată lunatrecută de grupul de firme cu activităţi de consultanţă în resurseumane Catalyst Solutions.

Moghior va conduce noua divizie de consultanţă în resurse umanea Ascendis, care va avea ca obiectiv creşterea profitabilităţiicompaniilor, prin măsurarea şi eficientizarea proceselor de HR.

Prin noua divizie- Ascendis HR- compania îşi extinde numărul defirme din grup, care mai cuprinde Ascendis Consulting, AscendisExperiential, We Know How Dezvoltare Organizaţională, Imaginario şiAscendis Process Management.

Grupul Ascendis a avut anul trecut o cifră de afaceri de 2,4milioane de euro, rămânând lider pe o piaţă în care marii jucătoriau văzut cum afacerile li s-au înjumătăţit. Înfiinţată în 2007,compania are în prezent o echipă de 35 de consultanţi. Printreclienţii Ascendis se numără companii precum Bancpost, BCR, BRD,Holcim, ING Asigurări de Viaţă, Kaufland, Metro, Microsoft sauOrange.

Piaţa de training a scăzut cu până la 35- 40% anul trecutcomparativ cu 2008. Printre cei mai importanţi jucători de pe piaţalocală se numără TMI, Human Invest, Trend Consult, Achieve Globalsau Interact.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO