Ascendis l-a adus în echipa de conducere pe fostul manager al firmei de recrutare Brainspotting

Autor: Adelina Mihai 29.11.2010

Ascendis, cea mai mare firmă de training de pe piaţa locală, l-a recrutat în luna octombrie pe Mihai Moghior, cel care a condus timp de nouă ani firma Brainspotting, specializată în recrutarea specialiştilor din domeniul IT. Brainspotting a fost preluată luna trecută de grupul de firme cu activităţi de consultanţă în resurse umane Catalyst Solutions.

Moghior va conduce noua divizie de consultanţă în resurse umane a Ascendis, care va avea ca obiectiv creşterea profitabilităţii companiilor, prin măsurarea şi eficientizarea proceselor de HR.

Prin noua divizie- Ascendis HR- compania îşi extinde numărul de firme din grup, care mai cuprinde Ascendis Consulting, Ascendis Experiential, We Know How Dezvoltare Organizaţională, Imaginario şi Ascendis Process Management.

Grupul Ascendis a avut anul trecut o cifră de afaceri de 2,4 milioane de euro, rămânând lider pe o piaţă în care marii jucători au văzut cum afacerile li s-au înjumătăţit. Înfiinţată în 2007, compania are în prezent o echipă de 35 de consultanţi. Printre clienţii Ascendis se numără companii precum Bancpost, BCR, BRD, Holcim, ING Asigurări de Viaţă, Kaufland, Metro, Microsoft sau Orange.

Piaţa de training a scăzut cu până la 35- 40% anul trecut comparativ cu 2008. Printre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală se numără TMI, Human Invest, Trend Consult, Achieve Global sau Interact.