Politică

Videanu: Am susţinut şi susţin tot timpul o alianţă PDL-PNL

Videanu: Am susţinut şi susţin tot timpul o alianţă PDL-PNL
19.07.2010, 12:05 29

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat luni că asusţinut şi "susţine tot timpul" o alianţă PDL-PNL, arătând că elcrede "într-o separare a apelor din punct de vedere ideologic şidoctrinar - pe stânga PSD cu cine vrea, pe dreapta PDL cu PNL".

"Eu am susţinut şi susţin tot timpul o astfel de alianţă. Eucred într-o guvernare de dreapta reală, şi nu o soluţie decompromis, o guvernare de şantaj, cum a fost 2007-2008 într-unguvern de dreapta cu un program de guvernare de dreapta, cu 20%susţinere în Parlament, şantajat de PSD. Cred într-o separare aapelor din punct de vedere ideologic şi doctrinar - pe stânga PSDcu cine vrea, pe dreapta PDL cu PNL", a precizat Videanu, citat deMediafax.

El a făcut aceste declaraţii înainte de şedinţa BPN al PDL,răspunzând la întrebările ziariştilor conform cărora există tot maimulte voci în PDL care ar dori o alianţă PDL-PNL.

Europarlamentarul Cristian Preda a scris dumincă, pe blog, căPNL şi PDL ar putea forma împreună o majoritate coerentă, apreciindînsă că liderul liberal Crin Antonescu greşeşte din vanitate şiamnezie când spune că nu va guverna cu nici o fracţiune a FSN. Maimulte despre declaraţiile făcute deprim-vicepreşedintele PDL citiţi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO