Turism

Litoralul pentru toţi: Un sejur de cinci nopţi în Mamaia, cu all-inclusive, se vinde cu 695 de lei

Litoralul pentru toţi: Un sejur de cinci nopţi în...

Autor: Mirabela Tiron

13.05.2012, 14:17 1647

De mâine românii care vor merge la mare vor plăti 695 de lei pentru un sejur de cinci nopţi în trei unităţi hoteliere din Mamaia, respectiv  Complexul Mercur Minerva Family Club 3*  si hotelurile Dorna 3 * si Modern 4 *. Acest sejur este all-inclusive şi face parte din programul "Litoralul pentru toţi", lansat de agenţiile de turism.

„Acest pachet asigură toate cele 3 mese - servite în regim bufet, (buătărie românească şi tradiţională), băuturi incluse,  acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă”, potrivit Asociaţiei Agenţiilor de Turism. Programul oferă şi facilităţi pentru copii, cei cu vârsta până în 7 ani au  gratuitate iar cei cu vârsta între 7 şi 12 ani au 50

50%.

Perioada de sejur aferentă acestui program se derulează între  27 mai şi 23 iunie iar biletele de vacanţă se pot achiziţiona prin agenţiile de turism ANAT .

„Turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher, intrare la acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de artă Populară”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO